Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Beukenlaan 20 in Schagen 1741 SG

Beukenlaan 20

1741 SG Schagen
Huurprijs € 999,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Verhuur en werkruimten op aantrekkelijke locatie.
Nabij centrum gelegen praktijkruimte/kantoorruimte ± 100 m2 BVO met 1 parkeervoorziening en voldoende fietsenrekken op eigen terrein. Er zijn tevens voldoende parkeermogelijkheden voor bezoekers en gasten beschikbaar aan de openbare weg en op het
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Verhuur en werkruimten op aantrekkelijke locatie.
Nabij centrum gelegen praktijkruimte/kantoorruimte ± 100 m2 BVO met 1 parkeervoorziening en voldoende fietsenrekken op eigen terrein. Er zijn tevens voldoende parkeermogelijkheden voor bezoekers en gasten beschikbaar aan de openbare weg en op het parkeerterrein aan de overzijde van de Wilgenlaan (gratis). Het pand is door de indeling met name geschikt voor diverse zelfstandigen of zzp'ers uit representatieve/dienstverlenende/financiële/adviserende of paramedische beroepen.


De kantoorruimte wordt middels een CV installatie met radiatoren verwarmd. Verhuurder zorgt voor een onderhoudsabonnement voor de CV installatie. De bijdrage van huurder hiervoor bedraagt €15,- p/m. Het voorschotbedrag voor gas en elektriciteit bedraagt € 150,- p/m.

Huurprijs: Totale bedrijfsruimte (ca 90 m2 VVO)
€ 999,- per maand. (€ 1164,- incl. voorschot en servicekosten)

Let op! Naast de reguliere verhuur van het totale pand bestaat ook de mogelijkheid om afzonderlijke werkruimtes te huren.

Startende ondernemers, zzp’ers, freelancers kunnen kiezen uit 1 of maximaal 4 kantoorruimtes/werkkamers. De werkkamer(s) worden verhuurd met een gemeenschappelijk entree en een gezamenlijke wachtkamer. Dit concept biedt een huurder de mogelijkheid om zelf medehuurders erbij te zoeken met aanvullende disciplines, waardoor er een synergie wordt bereikt en de huisvestingskosten met elkaar worden gedeeld.

De praktijkruimte/kantoorruimte, welke casco wordt verhuurd, grenst aan een woning en is gebouwd in ca 1977. Het pand is goed onderhouden, representatief en onder architectuur gebouwd.

Indeling:
Overdekt entree. Gezamenlijk entree met archiefruimte/donkere kamer en werkkast, geheel betegeld toilet met fontein, 1e kantoorruimte/werkkamer met dakraam, gezamenlijke wachtkamer/kantine met kitchenette en dakraam. 2e kantoorruimte/werkkamer met inloopkast, dakraam en wastafel. Onderzoekskamer/3e kantoorruimte met dakraam en wastafel. Spreekkamer/4e kantoorruimte met wastafel. Alle kamers zijn tevens voorzien van meerdere raampartijen. De dubbele deuren tussen bijv. de behandelruimtes geven privacy door de geluidsbeperking.

Beschrijving van werkkamer verhuur:
Huurder kan gebruik maken van de gemeenschappelijke entree (ca 15m2 VVO) en de gezamenlijke wachtkamer/kantine (17 m2 VVO). Daarnaast heeft een huurder de keuze uit: 1 kamer (ca 14m2 VVO) of maximaal 4 kamers (ca 56m2 VVO).

Huurprijs:
Gemeenschappelijk entree (15m2 VVO) en gezamenlijke wachtkamer/kantine (17m2 VVO) met
1 werk/kantoorruimte (14m2 VVO) = € 330,- per maand,
2 werk/kantoorruimtes (28m2 VVO) = € 600,- per maand,
3 werk/kantoorruimtes (42m2 VVO) = € 850,- per maand,
4 werk/kantoorruimtes (56m2 VVO) = € 999,- per maand.

De huurprijzen zijn excl. een voorschot van gas en elektra (jaarlijkse verrekening), het vastrecht wordt tussen huurder en verhuurder verdeeld. De kosten van het gebruik van het water zitten in de huursom. Er zijn verder geen extra servicekosten.

Aanvaarding: kan spoedig
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 999,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting kan spoedig BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1977 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 1656 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Route van naar Beukenlaan 20, 1741 SG Schagen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Reageer op objectBedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.