Mijn favorieten

Onze medewerkers

SC Bakker Makelaardij o/z BV

Ruud Ruijter
Ruud Ruijter
NVM Makelaar & Register taxateur
Vanaf 1999 ben ik verbonden aan SC Bakker makelaardij. Begonnen als assistent makelaar en in 2005 gecertificeerd tot makelaar/taxateur (RMT). Vanaf 2007 ook werkzaam als bedrijfsleider/directeur bij dit actieve kantoor. Ons team telt zes hoofdrolspelers waarin ieder zijn eigen functie/specialiteit heeft. We beoefenen verschillende takken van sport: verkoop, verhuur, taxatie, aankoop en beheer.
Iedere dag is verschillend, een dag heeft altijd te weinig werkuren, een week vliegt voorbij. Makelen is onze passie, wat we iedere dag uitstralen naar onze klanten. Thuis kan ik ontspannen met drie kinderen, vrouw en een hond. In de uren die dan nog overblijven mag ik graag sporten (zaalvoetbal, skiën en hardlopen).
Xander van der Eng
Xander van der Eng
Assistent Makelaar
Vanaf de stageperiodes tijdens mijn studie Management, Economie en Recht op de Hogeschool van Alkmaar ben ik al bezig met de vastgoedbranche en daaraan gerelateerde werkzaamheden. Na jaren actief te zijn geweest in de wereld van WOZ-taxaties en de financiële dienstverlening werk ik sinds juni 2017 bij Bakker makelaardij. Voor mij een super kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan in de plaats waar ik enkele jaren geleden met mijn vriendin ben komen wonen en inmiddels met mijn gezin niet meer weg wil. We genieten hier van de sfeer en alle uiteenlopende leuke voorzieningen die je hier hebt en we werken nu allebei om de hoek! De uitdaging en variatie die bij de werkzaamheden in de makelaardij komen kijken spreken mij bijzonder aan. Ook het contact met mensen en de wisselwerking tussen alle medewerkers op ons kantoor bevallen mij zeer goed!
Annemiek Verhoeven
Annemiek Verhoeven
commercieel administratief medewerkster/assistent makelaar
Sinds februari 1978 ben ik werkzaam bij SC Bakker Makelaardij en tot op de dag van vandaag met heel veel plezier. Mede door de prettige werksfeer zijn de jaren omgevlogen. Heerlijk vind ik het dat door alle verschillende werkzaamheden geen dag hetzelfde is. Het contact met mensen vind ik het leukste aspect van mijn werk. Met elke klant is het contact anders en het is mijn doel om elke klant zo goed mogelijk te helpen en een goed gevoel te geven. In mijn vrije tijd lees en wandel ik graag en bezoek ik regelmatig popconcerten samen met mijn man. Ook kun je ons vaak, samen met onze zoon en dochter, als supporter bij voetbalwedstrijden aantreffen. Ik hoop mijn werk nog lang, met net zoveel plezier, te blijven doen en ontmoet u graag bij ons op kantoor!
Ellen Witsen
Ellen Witsen
commercieel administratief medewerkster
Laatst werd mij gevraagd; “wat is er zo leuk aan werken bij SC Bakker Makelaardij?” Want vroeger was ik een jobhopper en gauw verveeld maar hier werk ik al vanaf het jaar 2000. Wat het zo leuk maakt is de afwisseling en natuurlijk het klantencontact. Wat voor ons werk is, is voor een klant zijn thuis. Om daar tussen te laveren en het voor onze opdrachtgevers, die in een spannende tijd zitten, zo ontspannen en goed mogelijk te begeleiden is fijn om te mogen doen. En natuurlijk ons steady team! We zijn verschillend in leeftijd, hebben allemaal onze eigen kwaliteiten en voelen en vullen elkaar goed aan. Met als resultaat waardering van tevreden opdrachtgevers. En daar doen we het voor! Naast mijn werk mag ik me graag uitsloven in de keuken en houd ik van lezen en reizen.
Willemien Verbruggen
Willemien Verbruggen
commercieel administratief medewerkster
Sinds juni 2015 werk ik bij SC Bakker Makelaardij als commercieel administratief medewerker. De verscheidenheid aan werk, het snel schakelen en het vele contact met mensen vind ik erg leuk. Hiervoor werkte ik op een notariskantoor waar ik alleen het einde van het proces meemaakte. Maar nu maak ik het hele proces mee; een blije verkoper als bijvoorbeeld de eerste bezichtiging wordt gepland of als de woning is verkocht! Ik werk drie dagen in de week en de overige dagen ben ik vooral thuis in Slootdorp bij mijn man en zoontjes of ik ben aan het roeien bij de roeivereniging in Schagen.
Lissy Pereira Modesto
Lissy Pereira Modesto
commercieel administratief medewerkster
Sinds december 2019 ben ik werkzaam in de binnendienst bij SC Bakker Makelaardij. In 2003 ben ik vanuit de reisbranche overgestapt naar de makelaardij en heb ik jarenlang werkervaring opgedaan bij makelaarskantoren in de regio. Deze wekervaring kan ik nu goed gebruiken voor de ondersteuning van het team van SC Bakker Makelaardij. Het leukste aan de makelaardij vind ik het contact met klanten en de grote diversiteit aan werkzaamheden: geen dag is hetzelfde. Daarnaast zorgt het enthousiaste en professionele team ervoor dat ik mijn werk met veel plezier doe. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn man en 2 kinderen. Ik houd erg van reizen, een filmpje kijken of een goed boek lezen.