Mijn favorieten

‘Woning, winkel- of bedrijfspand verhuren?’; een kwestie van inzet én aandacht

U wilt uw woning verhuren voor een bepaalde periode? Uw huis is een waardevol bezit en u wilt niet ‘over één nacht ijs gaan’. Dat begrijpen wij. Vertrouw daarom op de zekerheid van ons verhuurspecialisme. Wij bepalen een marktconforme huurprijs, zoeken een huurder voor uw pand, leggen alles vast in goede contracten en zorgen voor incassering van de huurprijs. En minstens zo belangrijk: we zien er op toe dat uw woning na de verhuurperiode weer in vergelijkbare staat wordt teruggeleverd.
 
Compleet verhuurbeheer
Bent u eigenaar van meerdere panden of bedrijfsmatig onroerend goed, zoals winkels en bedrijfshallen? Ook dan zijn wij de juiste partner
 voor compleet verhuurbeheer. Dat doen wij pro-actief en met zorg. Onze makelaar is gecertificeerd. Bel voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak voor onze verhuurservice.
 
Onze verhuurservice omvat bijvoorbeeld:

Bepaling huurwaarde (wat is een realistische huurprijs in de markt?).
 
Afstemmen van verhuurbeleid (welk type huurder is gewenst, is er sprake van verhuur met inventaris erbij?).
 
Actieve woningpromotie (wij maken een complete woningpresentatie, inclusief beeldmateriaal. Wij plaatsen dit op de populaire huizensite www.funda.nl. Ook benaderen wij actief kandidaten waarvan wij weten dat zij een huurwoning zoeken).
 
Afspraken/bezichtigingen (wij maken afspraken met geïnteresseerde huurders en houden de voortgang bij).
 
Huurder gevonden? Dan leggen wij alle administratieve zaken juridisch vast en incasseren een waarborgsom of bankgarantie.
 
Incasseren huur (wij regelen de verhuur voor u en maandelijks incasseren wij de huur. Wij houden scherp de vinger aan de pols). 
 
Afschouwen bij einde huurperiode (gaat de huurder uit de woning of is de huurperiode afgelopen? Dan schouwen wij uw woning af, compleet met inspectierapportage. Zekerheid voor alles).

Klik hier voor ons "stappenplan bij verhuur".
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring