Mijn favorieten

Wat is de werkelijke waarde?

S.C. Bakker Makelaardij

is VastgoedGecertificeerd.

Een belangrijk keurmerk, omdat dit aangeeft dat wij uw
taxatie laten uitvoeren door een gecertificeerd makelaar. Dat is direct in uw belang, want vrijwel alle gemeenten,

verzekeringsmaatschappijen, banken en hypotheekverstrekkers accepteren alleen taxatierapporten met dit keurmerk.

Een taxatie voor onroerend goed is een berekening om de juiste waarde te verkrijgen. Er wordt, onder andere, rekening gehouden met het type huis, de grootte, de staat van onderhoud, de marktvraag, de perceelgrootte, ligging en vergelijkbare objecten. 

 

Wij hebben een uitgebreid uitwisselingsysteem via de NVM (Nederlandse Vereniging Makelaars) waarin vrijwel alle transacties van verkochte woningen zijn vermeld. In dit uitwisselingsysteem wordt een beschrijving van de verkochte woning gegeven. Daarnaast wordt de omloopsnelheid, de vraagprijs, de uiteindelijke prijs en diverse foto’s vermeld. 

Een taxatie kunt u nodig hebben voor een hypotheek, het berekenen van de herbouwwaarde voor een opstalverzekering, bezwaar tegen een WOZ-aanslag, het berekenen van successierechten, bij een echt/boedelscheiding of om de huur/verhuurwaarde vast te stellen.

Wij voorzien het taxatierapport van alle relevante gegevens, inclusief foto. Dankzij onze jarenlange ervaring en marktkennis bent u ervan verzekerd dat uw taxatie aan alle eisen voldoet.

NWWI

Het NWWI is in 2009 opgericht om geldverstrekkers, intermediairs en consumenten inzicht te bieden in de wijze waarop de waarde van woningen is vastgesteld. Het NWWI is het keurmerk voor woningtaxaties en heeft als belangrijk doel het verhogen van de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van woningtaxaties. Het biedt betrokkenen meer zekerheid en draagt bij aan het voorkomen van taxatiefraude.

NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW). Het WEW is de uitvoerder van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

bron: www.nwwi.nl

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring